Kas tead, kuidas oma BMW mootorit pikalt töökorras hoida?

Kauakestva ja töötava saladus on tegelikult üsna lihtne – hooldusvälba vahel tasub teha üks lisa õlivahtus! 

Nimelt ei saa garantiilistel hoolduspaketiga autodel esinduses paketi hinna sees teha õlivahetust enne, kui auto ise hooldusest märku annab. Siiski tasub meeles pidada, et meie kliimas ja sõidutingimustes on õlivahetusvälp aga liiga pikk. Enamikel BMW-del on see suurusjärgus 30000 km. 

Kui soovid, et mootori eluiga oleks pikem ja tulevikus auto müümisel oleks eelis teiste müüjate ees, siis lase oma BMW-l teha õlivahetus kahe välba vahel. Kulu ühele lisa õlivahetusele on üsna väike võrreldes remondikulidega, mis võivad olla tingitud pikast õlivahetuse välbast. 

BM Autos teeme õlivahetused vastavalt BMW tehase nõuetele, kasutades tehase soovitatud mootoriõli. Samuti kanname õlivahetused BMW tehase andmebaasi ja auto elektroonilisse hooldusraamatusse, kus see on nähtav ka tehasele ja kasuks garantiiremontide korral. Õlivahetuse hinnad leiad siit

Loe ka BMW hooldusvälpadest üldiselt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga