Mida kujutab endast BM Auto poolt pakutav BMW lisagarantii?

Uut autot soetades kehtib sellele tehasepoolne garantii, mis tagab selle kehtivuse jooksul omanikule muretu elu. Nimelt kui autot on garantii perioodi jooksul lepingujärgselt hooldatud, siis töötab sõiduk tõenäoliselt veatult ning omanik ei pea rikete korral pead vaevama ega rahakotti kergendama, sest võimalikud kulud katab tehas. 

Garantiid antakse just uutele sõidukitele kas kindla ajalise perioodi või läbisõidupiirangu raames. Kui sõiduk emma-kumma ületab, kaotab tehasegarantii kehtivuse. Samas garantiid oleks mõistlik omada ka veidi vanemate autode puhul, sest rike võib ilmneda ootamatul hetkel ning tuua endaga kaasa remondi vajaduse. Ilma garantiita tähendab see aga seda, et omanik peab remondi kulud ise katma ning see võib olenevalt sõiduki margist ja mudelist üsna kulukas olla. 

Siinkohal on hea teada, et saad ennast ootamatute kulude eest üsna hõlpsalt kaitsta. Nimelt pakub BM Auto BMW-de omanikele laiendatud garantiid, mis kehtib kuni auto 5 aasta vanuseks saamiseni. See kehtib kogu Euroopas ning sisaldab endas piiramatu arvu tasuta remonte ja Autoabi ning annab lisaväärtuse sõiduki müümisel.  

Laiendatud garantii saamiseks tuleb sõiduk tehnilisse kontrolli tuua, pärast mida saab sõlmida lepingu 12, 24 või 36 kuuks või kuni 150 000 km. 

Kui soovid taskukohast ning kestvat töökindlust enda autole, siis uuri lähemalt BM Auto esindusest kirjutades e-postile info@bmauto.ee või helistades numbril +372 5860 0808. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga